Начин на работа

След разговор с клиента наш екип извършва:

- посещение на обекта;

- установяване на текущото състояние;

- формулиране на проблема и изискванията на клиента;

- подготовка на необходимата документация и избор на оборудване;

- консултация относно предимствата и недостатъците на всеки проект. 

 

Фирмата притежава действащо удостоверение за извършване на поддръжка и ремонт на асансьорни уредби от РО “ИДТН”, с което се гарантира качеството и годността за употреба на асансьорните уредби.

 

Фирмата е лицензирана от ИДТН, с което гарантира на своите клиенти съответствие на монтираните и абонаментни асансьори и ескалатори с изискванията на "Наредба за безопасна експлоатация и технически надзор на асансьори”. Екипът на фирмата се фокусира върху създаването на дългосрочно партньорство със своите клиенти. 

 

За нас няма безинтересни проекти и клиенти - ние сме отворени за комуникация и сътрудничество.  

 

Възползвайки се от услугите на „Милениум ДХД” ООД, Вие забравяте за проблемите, свързани с вашия асансьор!  

 

Най-важното е, че „Милениум ДХД” гарантира качеството на ремонта на асансьорите. Именно високото качество е нашият стремеж при оказването на услугите. 

 

Ние извършваме ремонт на асансьори и ескалатори в най-кратки срокове, но в същото време контролираме надеждността, сигурността, поддръжката на асансьорните уредби и ескалаторите, внимателно проверяваме всички системи след завършването на ремонта.   За цялото време на нашата работа не сме получили рекламации от нашите клиенти . В нашата работа ние използваме само асансьорна техника и доказани производители.

 

Стандартният ни договор можете да изтеглите посредством иконката по-долу: